Boka plats till föreställningarna 4-5 augusti

Välkomna till HTK summercamp föreställning ” Da Block”!


Vi har föreställning den 4 och 5 augusti. Det är gratis och det är först till kvarn som gäller. Här nedan kan ni boka en plats och det går endast att boka till en av dagarna på grund av att vi vill många skall få möjlighet att se föreställningen.

Boka idag och missa inte detta:

Da Block är en berättelse om om människor som bor på en gård någonstans i Västerort. De delar samma plats men lever olika liv och ser på området från olika perspektiv. Vem är människorna vi ser men inte känner? Vad är det som avgör våra val och vägar i livet? Det är en berättelse om hur våra liv är sammanflätade och om hur en individs val kan påverka en hel grupp.

Under tre intensiva veckor på sommarlovet har ett 20-tal ungdomar och unga vuxna från olika delar av Västerort skapat en unik föreställning som berör. Varför ska en komma? ”För att pausa sina fördomar i 45 minuter och se och höra vår sanning om orten. Vi vill att ni ska gå ut med nya tankar och perspektiv på hur vi ungdomar från orten ser på vår verklighet.”

Ungdomarna har fått vägledning och inspiration från HTKs konstnärlige ledare Remi Tawose, koreografen och dansaren Ambra Succi, breakdansaren Django Taikumer, musikproducenten Renzo Riofrio, rapartisten Blues och filmproducenten Mikeadelica men har själva kommit med alla ideer. De har även skrivit manus, texter, komposerat musik, filmat, jobbat med ljus & ljudeffekter samt tagit fram smink & kostym. Några står på scenen, några har arbetat med andra aspekter av produktionen. Tillsammans har de skapat något helt magiskt!