HipHop Teater Kollektivets SummerCamp!

Hur kan du bli involverad? Vi söker unga i åldrarna 6-12 år, 13-16 år och 17+ som under tre veckor vill arbeta med att – från scratch – skapa en föreställning för en blandad publik… Du bestämmer hur du vill berätta din historia, hur den ska ljussättas och vilka ljud som går var! Du kommer att arbeta med, och lära från, experter inom film och musikproduktion, ljusteknik, medskapande teater, spoken word och kreativt skrivande och Break/Street/HipHop/Afro dance!

SummerCamp är gratis men ni måste bli medlemmar föreningen Community Bridge som leder verksamheten tillsammans med Kulturhuset Stadsteatern Vällingby och Papilion AB. För mer information besök vår hemsida www.communitybridge.se

Anmäl dig till summercamp 2019!

Mentorer, artister och personal på Summercamp

Våra ledare är själva utövare och experter inom olika områden av street dance , teater, musik och street art. Samtidigt är de erfarna pedagoger som är vana att arbeta med barn och unga. Utöver de mentorer som har huvudansvar för de olika grupperna har vi bjudit in flera grymma gästlärare och inspiratörer. Personal med olika stödfunktioner och våra unga ledare presenteras också här.

Workshops för alla mellan 6-17+ år

Lil Grand Masters

6-9 år

Age of Spin

9-12 år

F=ma

13-15 år

Rocket Science

16+


Mer om Summercamp

Anmäl dig till summercamp 2019!

Våra arbetsspråk är svenska och engelska – ibland svengelska – och ni är välkomna att ta med er fler språk och uttrycksformer in i den kreativa processen!

Stay connected to Insta, Facebook eller vår hemsida för uppdateringar och vem som kommer att dela vår kreativa resa i sommar. Check out förra årets production ’Da Block’ och stay connected för videon som kommer snart.

Plats: Kulturhuset Stadsteatern Vällingby – Studio A+B
Besöksadress: Vällingby Torg 43

Har ni frågor eller vill ha mer information? Kontakta oss på: info@htksverige.com